Hulp bij verhuizen

Bij de Brabantse Verhuiscentrale bieden wij u ook ‘hulp bij verhuizen’. Gaat u zelf al veel huisraad naar uw nieuwe bestemming brengen en ziet u op tegen het verhuizen van de grote, zware stukken zoals een piano of wasmachine? Dan is deze dienst voor u een uitkomst. Niet iedereen heeft hulp nodig bij een complete verhuizing. Toch is het ook bij een kleine verhuizing soms prettig om over een aantal extra handen te beschikken! Onze verhuizers zijn u graag van dienst!

Hoe werkt ‘hulp bij verhuizen’?

Wanneer u kiest voor deze dienst kunt u een halve dag (vier uur) gebruik maken van de kennis en kunde van twee ervaren verhuizers. De onderstaande zaken zijn bij onze verhuishulp inbegrepen:

Inbegrepen:

 • Vier uur lang beschikking over twee ervaren verhuizers
 • Vier uur lang beschikking over een verhuiswagen van minimaal 35 m3, inclusief laadklep
 • 10 gratis verhuisdozen
 • Assurantie tijdens transport
 • Professioneel verhuismateriaal (verhuisdekens, meubelhondjes, steekwagen, et cetera)
 • Reiskosten naar uw laadadres (we rekenen dus geen voorrijkosten)
 • Reiskosten vanaf uw nieuwe adres

Niet inbegrepen:

 • Kosten voor een eventuele parkeerontheffing
 • Kosten voor het aanvragen van eventuele vergunningen bij de gemeente (bijvoorbeeld voor lossen in de binnenstad)
 • All-risk verzekering (is mogelijk op aanvraag)

De kosten van deze dienst bedragen €500,00 inclusief 21% BTW. Dit bedrag dient voorafgaand aan de verhuizing te worden voldaan. Natuurlijk is het lastig om in te schatten hoe lang uw verhuizing gaat duren. In onze planning hebben we daarom steeds een veilige marge van 1 ½ uur ingebouwd. Deze marge kunnen we gebruiken om uit te lopen. Voor ieder extra half uur dat wij uw inboedel verhuizen, voldoet u bij uw verhuisteam slechts €65,00. Dit kunt u contant betalen. De tijd gaat in bij aankomst op het laadadres en stopt wanneer de verhuiswagen leeg is en alles netjes in uw woning is geplaatst. Omdat we geen voorrijkosten rekenen, bieden we onze dienst ‘hulp bij verhuizen’ alleen aan in de regio Eindhoven.

De verhuizing efficiënt laten verlopen

Gaat het om een kleine verhuizing? Dan kunnen we u met deze dienst doelgericht en goedkoop van dienst zijn. Om de verhuizing efficiënt te kunnen laten verlopen en dus geen extra kosten te maken, willen we u graag een aantal tips meegeven:

 • Zorg ervoor dat alles voorafgaand aan de verhuisdag netjes is ingepakt en klaar staat in stevige verhuisdozen. Probeer kleine doosjes of vuilniszakken te vermijden. 
 • Zorg ervoor dat uw inboedel verhuis klaar staat en uw kasten zijn gedemonteerd.
 • Woont u in of verhuist u naar een appartement? Controleer dan of uw meubels via de lift of trap kunnen worden verplaatst. Is dit niet het geval? Maak hier dan zo snel mogelijk een melding van! Onze verhuisassistenten kunnen dan een verhuislift meenemen. Deze reikt tot maximaal de vijfde verdieping en kunt u al huren voor €75,00 per uur.

Is mijn inboedel volledig verzekerd?

Nee, uw inboedel is standaard niet volledig verzekerd wanneer u gebruik maakt van ‘hulp bij verhuizen’. Uw inboedel is alleen verzekerd tijdens het transport. Wilt u dit risico niet lopen? Dan is het (op aanvraag) mogelijk een all-risk verzekering af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd voor de eventuele schade die u of uw helpende handen veroorzaken. Heeft u interesse in een all-risk verzekering? Dan willen wij u vragen dit te vermelden in het vak ‘boodschap’ van het verhuisassistentie boekingsformulier. Wij zullen u hier dan een passende aanbieding voor doen.

‘Hulp bij verhuizen’ boeken

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken bij het verhuizen van uw grote, zware spullen? Is uw verhuizing maar klein en verhuist u binnen de regio Eindhoven? Kies dan voor de verhuisassistentie van de Brabantse Verhuiscentrale! U kunt onze verhuishulpen boeken via het formulier ‘boek verhuisassistentie’. Geef in dit formulier de gewenste verhuisdatum aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u vragen? Bel of mail dan gerust! Wij helpen u graag verder.

* Onze dienst ‘hulp bij verhuizen’ voldoet niet aan de behoefte van een compleet verzorgde verhuizing. Wenst u dat wel? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.