Particuliere verhuizing

De Brabantse Verhuiscentrale ontzorgt u graag bij uw particuliere verhuizing. Verhuizen is een aangrijpende gebeurtenis. Uw vertrouwde thuis maakt plaats voor een nieuw avontuur. Is alles geregeld? Klopt de hypotheek? Is uw adreswijziging bij alle instanties in goede orde ontvangen? Er zijn zo veel facetten waar u zich op moet focussen dat de daadwerkelijke verhuizing vaak als een last wordt ervaren. Het is fijn als u hier geen omkijken naar heeft. Dat begrijpen wij maar al te goed! Bij ons heeft u alles met één afspraak tot in de puntjes geregeld. Dat geeft rust en ruimte. Klik hier voor een vrijblijvende afspraak of vraag een gratis offerte aan.

Een goede voorbereiding

Elke verhuizing, groot, klein, nationaal of internationaal, vereist een gedegen voorbereiding. Tijdens een persoonlijk gesprek met onze verhuisadviseur spreken we alles goed met u door. Alle mogelijkheden, wensen, eisen, opties en ervaringen zullen tijdens dit gesprek de revue passeren. Dit leidt tot een transparant verhuisplan waarin alle gemaakte afspraken nog eens duidelijk op een rijtje worden gezet. De verhuisadviseur met wie u alles heeft besproken blijft ook tijdens de verhuizing uw vaste aanspreekpunt, dat is wel zo vertrouwd.

Garantiecertificaat erkende verhuizers

Wanneer alles tot in de puntjes geregeld is kan de verhuisdag worden ingepland. Wij begrijpen dat het voor u ongemakkelijk kan voelen. Al uw bezittingen in een vreemde wagen, overgeleverd aan onbekenden. U kunt bij ons echter rekenen op zekerheid! Onze verhuizers zijn echte vakmannen met jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen. Wij gebruiken innovatieve en milieuvriendelijke inpakmaterialen om uw inboedel veilig mee te verhuizen en beschikken over een modern wagenpark. Bovendien bent u met het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers bij ons verzekerd tot een bedrag van €100.000,00 op basis van de nieuwwaarde. Lees meer over dit garantiecertificaat op de website van Erkende Verhuizers.

Kosten particuliere verhuizing

Het is belangrijk dat u een vertrouwd gevoel heeft bij de partij die uw verhuizing uit handen neemt. Daarnaast zijn natuurlijk de kosten van belang bij de keuze voor een verhuisbedrijf. Bij de Brabantse Verhuiscentrale begrijpen wij dat u onze prijsopgave vooraf graag wil vergelijken met die van andere aanbieders. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Zonder verdere verplichtingen kunt u bij ons een gratis offerte aanvragen. Natuurlijk is het ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft of meer wil weten over een particuliere verhuizing. Onze medewerkers helpen u graag!