Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Gaat u internationaal verhuizen? Bij de Brabantse Verhuiscentrale beperken wij ons niet alleen tot Nederland. Ook voor een verhuizing naar het buitenland kunt u bij ons terecht. Bij dit soort verhuizingen komt doorgaans veel kijken. Zo krijgt u te maken met invoerrechten, uitvoerrechten, verzekeringen en douaneformaliteiten. Wij begrijpen dat u tijdens een grensoverschrijdende verhuizing veel aan uw hoofd heeft. Daarom regelen wij al dit soort zaken graag voor u.

Verhuisplan

Gaat u internationaal verhuizen? Dan stellen altijd wij samen met u een verhuisplan op. Voorafgaand aan de verhuizing komt onze verhuisadviseur bij u langs om alles met u af en door te spreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles volgens afspraak verloopt. Met een wereldwijd netwerk van rederijen, expediteurs en containerservices kunnen wij u verzekeren dat uw bezittingen veilig naar uw nieuwe onderkomen worden gebracht. Gaat uw inboedel over land? Dan worden uw bezittingen wagenbestendig verpakt. Wordt u inboedel over zee of met het vliegtuig getransporteerd? Dan worden ook hiervoor specifieke verpakkingstechnieken gebruikt.

Het emigratieproces

Wij begrijpen dat verhuizen naar het buitenland een aangrijpende aangelegenheid is. U krijgt te maken met een andere cultuur, omgeving, taal en klimaat. Voor nuttige en interessante informatie over het emigratieproces verwijzen wij u graag naar de website van Liefdevol Emigreren.

Contact internationaal verhuizen

Bent u op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf? De internationale verhuizers van de Brabantse Verhuiscentrale staan voor u klaar! Heeft u vragen over de gang van zaken of wilt u een indicatie van de kosten? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om een offerte afspraak met u in te plannen. Wij leiden uw internationale verhuizing graag in goede banen.