Waarom kiezen voor de Brabantse Verhuis Centrale?

De Brabantse Verhuis Centrale is een bedrijf dat zich op meerdere vlakken onderscheid van andere verhuizers. We zetten de belangrijkste punten even voor u op een rijtje:

  • We hebben reeds 4 generaties lang ervaring
  • BVC is een Erkende Verhuizer
  • Wij staan garant voor een persoonlijke en zorgvuldige behandeling van uw verhuizing
  • We zijn gekozen tot de beste verhuizer van Eindhoven voor 2014/2015
  • U kunt uw spullen laten opslaan in onze beveiligde opslagruimte

BVC: een ervaren verhuizer

De Brabantse Verhuis Centrale staat al vier generaties lang garant voor vakwerk. We zijn door de jaren heen uitgegroeid tot het beste verhuisbedrijf van Eindhoven en omstreken. Dankzij onze grote ervaring weten we precies hoe we uw verhuizing zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen!

We zijn een Erkende Verhuizer

BVC is aangesloten bij de Erkende Verhuizers. Dit houdt in dat u bij ons kunt rekenen op een verhuizing die vertrouwd, verantwoord en veelzijdig is. Verhuisbedrijven moeten aan strenge eisen voldoen voordat ze zich kunnen aansluiten bij de Erkende Verhuizers, zodoende is dit een zeer betrouwbaar keurmerk.

BVC: persoonlijk en zorgvuldig

We weten bij BVC dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis kan zijn. We doen dan ook ons uiterste best om de verhuizing zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen. We kunnen u daarbij ook adviseren over hoe u eventuele kinderen het beste kunt voorbereiden op de verhuizing. U kunt er daarnaast altijd zeker van zijn dat we zorgvuldig te werk gaan. Elke fase van uw verhuizing wordt door ons zorgvuldig gepland, zodat er geen onverwachtse problemen de kop op kunnen steken.

De Brabantse Verhuiscentrale is de beste verhuizer van Eindhoven!

De lezers van het tijdschrift Licht Op Eindhoven hebben de Brabantse Verhuis Centrale gekozen tot beste verhuizer van Eindhoven 2014/2015. Een prijs waar we enorm trots op zijn, en die we door het harde werk van onze medewerkers hebben gewonnen.

Bij BVC slaat u uw spullen wanneer gewenst op in een beveiligde opslagruimte

Als u wilt verhuizen, maar u heeft daarvoor tijdelijk een opslagruimte nodig, dan kunnen we u dit ook aanbieden. We hebben een beveiligde opslagruimte beschikbaar. Wilt u van deze ruimte gebruik maken, dan zijn ons Climate Control Systeem, de condenspreventie, de inboedelverzekering en de algehele brand- en inbraakbeveiliging standaard in ons opslagpakket opgenomen.