Zakelijk

Ik heb diverse verhuis projecten doorlopen met Tom Strang van de Brabantse Verhuiscentrale. Tom is een betrokken persoon die gaat voor maatwerk. En hij denkt graag mee op zoek naar de juiste oplossing. Hij en zijn collega’s sluiten goed aan bij ons team binnen de afdeling facilitaire diensten.

Tom van den Oord.

 

Tom and his crew are very nice guys to work with, he does a great job at “value for money” ! They moved a TeleAtlas department in a swift and creative manner to the offices of TomTom Eindhoven. Good job, Tom ld like to recommend Brabantse Verhuiscentrale (BVC)

 

Tom en zijn team hebben eind januari 2012 het kantoor van ISAAC in raptempo verhuisd. Service op maat en niks was te veel. Ze waren eerder klaar dan gepland, wat erg fijn was. Prijs-/kwaliteitverhouding is prima in balans. We hadden al eerder van zijn verhuisdiensten gebruik gemaakt en zullen dat in de toekomst zeer zeker weer doen.

 

De brabantse Verhuis Centrale is het verhuisbedrijf dat al meerdere complexe verhuizingen voor Vict heeft gedaan. Het gaat hierbij om gevoelige apparatuur. Deze zijn elke keer door Tom Strang met zijn mannen zonder problemen gedaan.