Inboedelopslag

Inboedelopslag

Gaat u verbouwen of renoveren? Is uw huis verkocht maar heeft u nog geen andere woonruimte kunnen vinden? Of moet uw opbergzolder wegens gezinsuitbreiding plaats maken voor een kinderkamer? Dan kiest u voor de inboedelopslag van de Brabantse Verhuiscentrale. Wij slaan uw inboedel veilig op voor kortere of langere termijn.

Veilig en vertrouwd

U kunt uw waardevolle spullen met een gerust hart bij ons achterlaten. Al onze innovatieve opslagunits zijn voorzien van een klimaatbeheersingssysteem waardoor uw inboedel altijd onder de juiste omstandigheden wordt bewaard. Daarnaast beschikt onze opslaglocatie over betrouwbare brand- en inbraakbeveiliging en zijn de bezittingen die u bij ons opslaat verzekerd. Het klimaatbeheersingssysteem, de brand- en inbraakbeveiliging en de inboedelverzekering zijn standaard in al onze opslagpakketten opgenomen.

Verschillende opslagmogelijkheden

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw inboedel bij ons op te slaan. U kunt ervoor kiezen het gehele traject van opslag tot transport aan ons uit te besteden. Het is daarentegen ook mogelijk om gebruik te maken van de doe-het-zelf opslag. Hierbij laadt u zelf uw bezittingen in de opslagunit en ruimt u hem zelf weer leeg wanneer het moment daar is. U bespaart op deze manier op de verhuiskosten. Daarnaast bieden wij ook voor de zakelijke markt opslagmogelijkheden. Kunt u uw dossiers niet meer kwijt of wilt u een gedeelte van uw voorraad extern opslaan? Kies dan voor archiefopslag of voorraadbeheer van de BVC.

Onze opslagunits

Wij bieden u opslagunits aan van 10 m3 (2.20 meter hoog, 1.80 meter breed, 2.40 meter diep). Deze units zijn mobiel. Op deze manier kan de opslagunit bij u thuis worden ingeladen en op afroep op uw nieuwe adres weer worden uitgeladen. De kosten van een dergelijke inboedelopslag ruimte bedragen €37,50 per maand, inclusief btw. Wilt u uw opslagunit komen legen? Dan is dit altijd op korte termijn mogelijk. Wij verzoeken u één dag van te voren te bellen, dan zorgen wij ervoor dat uw opslagcontainer zal worden klaargezet. U kunt hem komen ontladen of bij u thuis laten bezorgen. Wij zijn erg flexibel en hanteren geen opzegtermijn.

Kies voor inboedelopslag van de BVC

Heeft in interesse in de inboedelopslag van de Brabantse Verhuiscentrale? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden.